TJENESTER FOR NÆRING

Renhold tilpasset din bedrifts behov, med fokus på et godt innemiljø hvor deres verdier ivaretas.


Kontorvask, butikklokaler

Avtale om renhold etter avtalt frekvens. Våre renholdere utfører renhold etter renholdplanen som blir laget i samarbeid med kunden. Renholdplanen identifiserer hva som skal gjøres og frekvensen på dette.

Vindu/fasadevask

Rene vinduer og pent ytre utgjør en viktig faktor for enhver når det gjelder førsteinntrykket til bedrifter. Det er i tillegg viktig for å forlenge levetiden på dine vinduer. Vi utfører profesjonell vindusrengjøring innvendig og utvendig, av fasaden, vinduskarmer og rammer. Alt av utstyr har vi med selv. Vi tilbyr vask av vinduer årlig, etter frekvens eller som temporære oppdrag. 

Trappevask

Renhold av trapper hos sameier/borettslag. Vi etablerer en renholdsplan, og diskuterer frekvens. Vi sikrer en innbydende og hyggelig trappegang ved at;

- Trappene feies og vaskes

- Gelender vaskes

- Vask av lister, vinduskarmer, støvtørking av postkasser

- Vindusvask innvendig og utvendig

- Rengjøring av alle luftventiler, lysbrytere og stikkontakter

Gulvbehandling

Vi tilbyr ulike måter av vedlikehold av gulv, oppskuring og boning.  Vi har flere ulike maskiner for å tilpasse oss akkurat ditt gulv, som er tidsbesparende og sikrer kvalitet på arbeidet. Vedlikehold av gulv gir en vesentlig bedre sliteevne og forlenger gulvets levetid! Vi tilbyr effektive måter å renovere din bedrifts gulv om det måtte være linoleum, fliser, parkett etc. Gulvvedlikehold vil også være med å øke helhetsinntrykket av kundens lokaler, det forbedrer økonomien i renholdet og ivaretar trivsel og helse.

Byggrengjøring

Vi utfører byggrengjøring etter oppussing og av nybygg. Vi vasker og rydder etter håndverkere, fjerner støv spon etc. Vi rengjør hele lokalet grundig, vinduer blir vasket innvendig og utvendig, i tillegg rengjør vi alle luftventiler, stikkontakter og lysbrytere. 

Temporært renhold

Renhold som ikke inngår i det daglige renholdet som rengjøring av tak, himling, ventilasjon, samt rengjøring etter oppussing og flytting. Vi tilbyr også bygg en hovedrengjøring, en grundig nedvask to eller flere ganger i året,

Barnehager

Vi tilbyr tjenester spesielt for å tilrettelegge kravene til renhold for barn. Vårt tilbud er basert på de strengeste krav til hygiene og miljø, og krever spesiell kunnskap. 


Vi tilpasser oss kunden og etterstreber fornøyde kunder. 

Ring oss for mer informasjon!